Har du kørt for stærkt?

Har du kørt for stærkt eller har du af anden årsag har fået brev fra politiet om at du skal op til en kontrollerende prøve for at kunne beholde dit kørekort, kan det hele godt virke lidt uoverskueligt. Derfor har vi i Netkørekort.dk udviklet en produktpakke målrettet specielt til dig, så du så nemt og ubesværet som muligt kan komme igennem processen.

Kontrollerende prøve

Du køber adgang via ’Kontrolpakken’ her og så er du i gang. Hurtigst muligt og maks. 24 timer efter din tilmelding modtager du en e-mail fra os og så er du i gang. I e-mailen beder vi dig sende et scan eller billede af det brev du har modtaget fra politiet. Vi opretter dig i bookingsystemet og får godkendt dine papirer hos Borgerservice. Det vil sige at du på intet tidspunkt skal bruge tid på omfattende papirarbejde eller besøg hos Borgerservice, det klarer vi for dig. Du skal blot koncentrere dig om at øve teorien, og med et stort udvalg af prøver samt nyttige tips til teoriprøven, er Netkørekort.dk det perfekte udgangspunkt for at bestå teoriprøven første gang! Når du føler dig klar til teoriprøven, bestiller vi tid til dig på et prøvested i dit nærområde.

Gennem hele forløbet vil vi du modtage moralsk opbakning samt venlige påmindelser om at øve, således at vi sammen sikrer det bedste udgangspunkt for din teoriprøve.

Når du har bestået teoriprøven er forløbet hos os afsluttet. Dog kan vi hjælpe med at finde en kørelærer i dit nærområde til din køreprøve såfremt du ønsker dette.

Økonomi

Via netkørekort.dk: Netkørekort.dk: 699 DKK, statsafgift: 890 DKK, køretime og praktisk køreprøve: 800 DKK. Ialt 2389 DKK SLUT.

Det kan være en dyr affære at skulle op til en kontrollerende prøve. Vi hos Netkørekort.dk bestræber os på at hjælpe dig igennem processen så billigt som muligt. Ved at vælge Netkørekort.dk vil du derfor spare både tid og penge ift. at arbejde sammen med fysisk køreskole.