Køb

Medlemsniveau skift

Du har valgt medlemskabet Pakke 3.

Pakke 3 giver ubegrænset adgang til alle teoriprøver i 90 dage. Der er adgang til siden “Tips til teoriprøven”. Du får mulighed for at benytte vores serviceaftale.

Serviceaftalen er tænkt til generhverere. Du sender en kopi af deres papirer til os, og så håndteres alt det praktiske:

  • Oprettelse i bookingsystem
  • Godkendelse ved Borgerservice
  • Bestilling af teoriprøve i brugerens nærområde
  • Moralsk støtte og påmindelse via mails.

Prisen for medlemskabet er DKK 699,00.

Medlemskabet udløber efter 90 Dage.


Kontooplysninger Har du allerede en konto? Log ind her

EFTERLAD DETTE BLANK

Betalingsinformation We accept all major credit cards


Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Betaling med kort

Betaling kan foretages med Visa og Mastercard. Alle betalinger på Netkørekort.dk foregår via en krypteret forbindelse.

Adgang

Når betalingen er gennemført, får du omgående adgang til Netkørekort.dk. Adgang til Netkørekort.dk gælder fra den dag produktet er købt og det antal dage man har købt, eksempelvis 60 dage hvoraf købsdagen er første dag i perioden. Betaling med MobilePay kan tage op til 24 timer, før din bruger har fuld adgang til alt hvad pakken inkluderer.

Fortrydelsesret

Der ydes ikke fortrydelsesret på Netkørekort.dks produkter. Dette accepteres inden din ordre afsluttes. Skulle produktet ikke leve op til forventningerne bedes du rette henvendelse via kontaktformularen, så håndteres denne hurtigst muligt.

Persondatapolitik

Når du opretter dig som bruger på Netkørekort.dk giver du adgang til din e-mailadresse. Denne adresse vil kun blive brugt, hvis du har købt pakke tre ”Generhverspakken”. I dette tilfælde har vi brug for at du sender dine indscannede/billeder af dine dokumenter fra Politet m.v., så vi kan oprette dig i bookingsystemet og bestille teoriprøve til dig. Derudover vil du løbende via e-mail modtage moralsk opbakning og venlige påmindelser om at øve teori. Efter dit forløb er afsluttet vil din e-mail blive slettet fra vores database.

Cookies

For hele tiden at kunne give dig den bedst mulige oplevelse på Netkørekort.dk anvender vi vedvarende cookies og udarbejder statistik på hvor mange besøgende vi har og hvor på hjemmesiden at siden forlades. Al information anvendes kun til at udarbejde forbedringer af Netkørekort.dk. Vilkår og betingelser accepteres under registrering af medlemsskab.